Կաթի արտադրությունը Հայաստանում
Կաթի արտադրությունը Հայաստանում

Կաթի արտադրության ընթացքում պետք է խստորեն պահպանել հիգիենայի կանոնները, լաբորատոր քննությամբ պարզել, արդյո՞ք չի պարունակում վիրուսային մանրէներ, վերահսկել որակը: Շատ կարևոր է նաև կիթի սարքավորումների գործածությունը, ինչը լուծում է տալիս մի շարք խնդիրների: Իսկ որքանո՞վ են ապահովված այդ պայմանները հայաստանյան կաթնարտադրության ոլորտում: Զրույց Փանիկի «Անասնաբուժության և գյուղատնտեսության սպասարկման կենտրոնի» տնօերն Արտակ Բդոյանի հետ: